Hästcoacher

Hästcoacher

From Address: To:


= Certifierad Hästcoach

Eleonor Hedström

Herrljunga, Västra Götaland 

eleonor hedstromVad är det bästa med hästcoachutbildningen?
All värdefull kunskap, kundmöten, sammanhållningen, lärarna och hästcoachkollegorna, utvecklandet i egen takt och NLP-kurserna, förstås!

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer

Emma Bladh

Dals-Ed, Västra Götaland Certifierad Hästcoach

Utgår från Dals-Ed. Jobbar mestadels i Västra Götaland, Värmland, Örebro och Västmanland, men åker runt i hela Sverige. 
 
Emma är uppväxt med travhästar och tävlat en del ponnytrav innan det övergick mer och mer till dressyr och den akademiska ridkonsten. Ungefär i övergången mellan ponny och häst fick Emma börja hitta andra vägar än de traditionella och ökade sitt intresse för kommunikation och relation mellan häst och människa.
Numera Certifierad Hästcoach med ett blandat gäng egna hästar. Hon hämtar inspiration från många olika delar av hästvärlden och blir anlitad för både problemlösning, som tex lastträning, och av de som vill öka förståelsen och samspelet med hästar genom kreativa och konkreta övningar. 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. I www.horsma.se I Facebook: Horsma Hästcoachning  0703-841030

Läs mer

Helena Stroem

Lerum, Västra Götaland Certifierad Hästcoach

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Att det är helt upp till dej själv hur du vill använda dej av kunskapen som erbjuds! När det gäller hästbiten så är det en enorm förmån att kunna få ta del av Lisbeths erfarenhet både i teori och praktik. Förutom kursinnehållet så går det också bra att hänga med på Lisbeths uppdrag och vara med i praktiken. Så bara pga det så skulle jag gärna vara elev en omgång till så att jag hann med allt jag ville.

Läs mer

Lindha Stranne

Hunnebostrand, Västra Götaland (Bohuslän) Certifierad Hästcoach

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Kunskapen av att kunna se helheten i NH och förstå kopplingen mellan sig själv och hästen på ett enkelt och naturligt sätt. En perfekt kombination med NLP-delen som gav mig en aha-upplevelse, en tankeställare samt en frågeställning till mig själv om vad som egentligen var viktigt för just mig, och hur min tolkning av saker och ting påverkar hela min omgivning och inte bara kommunikationen mellan mig och min häst.

Läs mer

Neonatal/early postnatal (birth to weaning) survival was decreased at doses equal to or greater than 138 mg/kg/day ( check these guys out Advise female patients of reproductive potential that Tafinlar taken Neonatal/early postnatal (birth to weaning) survival was decreased at doses equal to or greater than 138 mg/kg/day (.

Hannah Rudbäck

Stora Höga, Västra Götaland 

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Jag har gått Hästpedagogutbildningen på Nuntorp tidigare. Att komplettera med NLP att lära mer om människans psykologi-beteende-behov har varit det bästa. Jag har fått med mig personlig utveckling samtidigt som jag fått tips att coacha andra. Sedan har Lisbeth bidragit med sin kunskapskälla.

Läs mer

Elisabet Modin

Ulricehamn, Västra Götaland (Vid RV 40)

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Att en stor del ägnas åt personlig utveckling och att växa som människa. Detta är nyckeln till att förtjäna ökad respekt och tillit från din häst, för att kunna bli ”ett med hästen”, vilket jag drömt om sedan jag var barn, men inte förrän nu sett någon utbildning i Sverige som kunde hjälpa mig att komma dit. Samtidigt får du en yrkesutbildning så att du kan hjälpa andra att nå sina mål.

Läs mer

Sofi H Andreasson

Bullarn, Norra Bohuslän, Västra Götaland Certifierad Hästcoach

sofi andreassonVad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Det bästa med denna utbildningen är att verkligen få lära sig så mycket om sig själv, och göra den fantastiska resan jag har gjort. Det är en unik kombination av Natural Horsemanship och NLP som verkligen fått mig att förstå hur viktigt det är med systemtänkande. Kursen har även ett smidigt upplägg, det är enkelt att kombinera mitt nuvarande arbete med studierna eftersom jag själv till viss mån kan styra och planera studietiden. Som stöd och hjälp under utbildningen har vi helt underbara mentorer och människor omkring oss.

Läs mer

Alexandra Strålenhielm

Alingsås, Västra Götaland Certifierad Hästcoach

alexandra stralenhielmVad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Det bästa är att jag får möjlighet att lära mig mer om det jag brinner för mest; kommunikation, hästar och människor.

www.alexhastcoach.se | 0703-23 94 69

Läs mer

Anette Ulfsson

Blidsberg, utanför Ulricehamn (Väg 40) Certifierad Hästcoach

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Att kunna skapa gemenskap, glädje, säkerhet och kunskap utifrånmänniskans och hästens psykologi, beteende och behov.

Läs mer

Pernilla Grytfors

Uddevalla, Västra Götaland

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Att få lära sig att se hästar på ett annat sätt och det blir så enkelt genom NH är en fantastisk känsla. Att få ta del av Lisbeth kunskaper är en fantastisk förmån både i praktiken o teorin. På samma gång ha möjlighet att jobba med människor med hjälp av NLP gör hela ännu roligare. Jag älskar att jobba med hästar och människor så detta passar mig väldigt bra.

Läs mer

Joséphine-Natalie Beckman

Borlänge, Dalarna Certifierad Hästcoach

Joséphine-Natalie BeckmanTar emot kunder från hela landet ( använder sig även av Ridesum )

Joséphine-Natalie har hållit på med hästar hela sitt liv, tävlat både ponny och stor häst genom årens lopp i dressyr, hoppning, terräng, western och voltige. Joséphine-Natalie har haft shetlandsponnyer, new Forrest, varmblodstravare, kallblodstravare, nordsvenk bruks, import från både Tyskland (fullblodtyp) och Spanien (andalusie), svenskt varmblod och Curly. Joséhine-Natalie tar emot alla slags uppdrag som gäller häst och ryttares utveckling, likväl som problemlösning, rehab/ prehab, lastträning mm.
Det som utmärker Joséphine-Natalie är hennes förmåga att se de detaljer som fattas och som kan göra skillnad för dig och din häst, hon är lyhörd/inkännande för hästens och ägarens behov, hon ger tydliga förklaringar som gör det lätt för både hästen och ryttaren att förstå. Gå gärna in på hennes hemsida där du kan läsa mer.

 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Riding Through Feel -Säkerhet & Kvalité I 0707280851

Läs mer

Sara Mattsson

Söderhamn, Gävleborgs län  Certifierad Hästcoach

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen? 
Det bästa med utbildningen är att jag lär mig så otroligt mycket om hästar och människors beteende och psykologi. Ömsesidig respekt och tillit, orsak och verkan. Men framför allt att jag lär mig väldigt mycket om mig själv.

Läs mer

Ann Lindberg Aho

Långviken utanför Skellefteå, Västerbotten

ann lindberg ahoVad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Att få lära mej mer om säker hästhantering, horsemanship, hästens psykologi-beteenden-behov. Samt att få lära mej mer om människans psykologi-beteende-behov genom NLP. Samarbetet mellan människan och hästen eller mellan hästen och människan.

Läs mer

Beatrice Karlsson

Brastad, Lysekil - Västra Götaland (Bohuslän) 

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Jag tycker de bästa med hästcoachutbildningen är att man får ett helt nytt sätt att se på livet, och sättet att hantera hästar och människor. Man lär sig att fokusera på de positiva. Och självklart alla fantastiska hästcoacher och lärare jag har fått träffa.

Läs mer

Jenny Olsson

Tjörn, Västra Götaland Certifierad Hästcoach

Vad är det bästa med hästcoachutbildningen?
Våra underbara och kompetenta handledare på utbildningen och dess så genomtänkta upplägg. Som blivande certifierad hästcoach övar du direkt på ”kundhanteringen” invävt med moment i hästhantering i teori och praktik. Utbildningen ger mig många användbara verktyg till att bättre kommunicera med hästar på hästars vis.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | www.horse4harmony.se | 0708-563287

 

Läs mer

Kontakt

Adress:
Hästcoach Norden AB
Odengatan 15
506 34 Borås

Vid frågor - mejla info@hastcoach.se

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här.

Anmälan

Anmäl dig till någon av våra utbildningar genom att klicka på knappen nedan.

Gå till anmälan ⇨

Logga in