Vision

Vision

Vi vill bidra till att fler hästar och människor mår ännu bättre!

Hästcoach AB har ambitionen och för avsikt att skapa och genomföra en fantastiskt bra distansutbildning som hjälper seriösa hästmänniskor som vill hjälpa andra hästmänniskor att komma tillrätta med sina hästar. Vi kommer att genom utbildningen certifiera Hästcoacher, denna utbildning inkluderar även certifiering av NLP Practitioner & NLP Master Practitioner.

En Hästcoach kan hjälpa alla hästägare att komma tillrätta med sina hästar, kunna avgöra på vilket plan det eventuella problemet ligger. Om det har en fysisk, mental, näringsmässig eller social orsak/grund.

Hästcoachen kan hästens psykologi, beteende, behov, människans psykologi, beteende och behov i samband med hästarna. Hästcoachens främsta uppgift är att hjälpa häst och hästägare att ha en så bra relation som möjligt utifrån dom förutsättningar som häst och hästägare har.

Hästcoachen ska kunna utbilda både hästar och ryttare. Rida in unghästar, hjälpa hästar att förändra ett ev. ofördelaktigt beteende, hjälpa ryttare att förstå sina hästar, hjälpa ryttare att komma över ev. rädslor och ändra oönskade beteenden.

Mer information

Kontakta oss eller läs mer på Facebook, Twitter. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev etc etc etc...

Kontakt

Adress:
Hästcoach i Norden AB
Fabriksgatan 11 - våning 6 C
503 38 Borås

Vid frågor - mejla info@hastcoach.se

Kursledare

Läs mer om våra kursledare här.

Anmälan

Anmäl dig till någon av våra utbildningar genom att klicka på knappen nedan.

Gå till anmälan ⇨

Logga in